semana santa 2015

Retir de Setmana Santa 2015 - celebrant la vida

Cada instant es un bon moment per celebrar la vida, només ens falta recordar-hp

Del 3 (matí) al 5 (nit) d'abril de 2015

 

En aquest retir us proposem viure uns dies envoltats de naturalesa sent més conscients de la vida que recorre el nostre cos i de la vida que ens envolta.

 

La vida és una pulsió que batega de dins a fora de fora a dins.

Sentir que la vida flueix dins i fora de nosaltres, la vida no té fi, no es para, roman per sempre visqui en continu canvi. Som nosaltres que hem d'obrir els ulls, el nostre cos, tots els sentits per sentir la vida com batega en tot i en tots.

En aquesta trobada compartirem un trosset de la nostra vida, per sentir, escoltar, obrir-nos, trobar-nos, retrobar-nos, assaborir, sanar, observar, ..., celebrar.

Obrirem el nostre cos, la ment i les emocions a través de diferents tècniques per deixar pas a la pulsió de vida. Ens acompanyarem del ioga, d'exercicis de respiració, de meditació, de psicodanza i molt important: de l'observació i connexió amb nosaltres i amb tot el que ens envolta; recorrent i sentint la vida en tot.
A més realitzarem excursions pels boscos i camins del Parc Natural del Montseny, assaborint i descobrint llocs impressionants. Escoltant la naturalesa i descobrint en cada pas la vida que ens envolta.

 

 

Descripcions dels tallers

Hatha ioga: desbloquejar, obrir, expandir el nostre cos, ment i esperit, ampliant així la visió i connexió amb nosaltres mateixos. Asanas, pranayamas (exercicis de respiració) i cant de mantras. Per a tots els nivells.

Massatge Ioga Thai: ajudant a l'equilibri de la nostra energia i relaxant-nos mentre rebem el contacte amb l'altre. 
El massatge Ioga Thai és conegut com a ioga passiu, les seves arrels estan en l'Índia on va ser portat a Thailandia fa més de 2000 anys. Combina estiraments passius amb pressions amb mans, colzes, peus, per part del terapeuta. S'efectua amb roba còmoda i tombats en el terra.

 

Meditació: connectar amb la nostra essència i saviesa interna, deixant que flueixin els pensaments. Experimentarem amb meditacions estàtiques i dinàmiques.

Psicodanza integrativa: obrir el nostre cor, sentint que som part del tot, que el teu ets una part de la meva i jo que tu. La psicodanza integrativa és un mètode vivencial que es basa en la dansa, la música, el grup i la paraula. Dansant la vida.

Excursions: realitzarem una caminada arribant al Sui, on tenim unes vistes espectaculars, i/o anirem a visitar l'Ermita de Santa Susana, i/o l'Ermita de Sant Elies. 

Totes les activitats són opcionals.

 

Horari

Divendres
10h a 10:30h - arribada
11h - presentació i taller
14h - moderi
16h - taller
18h - berena
19h - taller
21h - sopa
22h - tertúlies, cant de *mantras, passejos nocturns, ...

Dissabte
8h - ioga i meditació
9h - desdejuno
10h - excursió 
13h - taller 
14h - moderi
16h - taller
18h - berena
19h - taller
21h - sopa
22h - tertúlies, cant de *mantras, passejos nocturns, ... 

Diumenge - similar al dissabte.
Comiat 19h-20h

A on?

En ple parc natural del Montseny; a 60 km de Barcelona, en l'antiga masia El Polell restaurada en 1983.
Envoltada de boscos, camins, rutes i itineraris per gaudir plenament de la naturalesa, amb excel·lents vistes al Turó de l'Home (muntanya molt coneguda al parc natural del Montseny.

Aquesta edificació pertany a un projecte major, gestionat per la cooperativa Fem Ecologia de Muntanya al Polell, S.C.C.L., que aposta pels energies renovables i la independència energètica, respectant la naturalesa i amb criteris agroecológics, on cada element, d'una manera o una altra, es relacionen amb altres elements que l'emboliquen.
"el nostre somni és treballar i viure a la muntanya i per a la muntanya". Fem Ecologia de Muntanya al Polell, S.C.C.

 

¿Com arribar?

 

Amb cotxe: per autopista de Barcelona a Girona o bé de Girona a Barcelona, sortida Sant Celoni. Agafem la segona sortida en la rotonda cap a la nacional que va a Sta. Maria de Palautordera, Montseny, a pocs kms tenim el trencall a la dreta cap a Sta. Maria de Palautordera, Montseny.
Just en la indicació de sortida del poble de Sant Esteve de Palautordera, girem a l'esquerra, (veurem el cartell del Polell); a partir d'aqui tenim 7 km. de pista.

Amb tren: parada de tren a Palautordera, gestionem la recollida.

Per aprofitar el viatge, us oferim gestionar el repartiment de cotxes, indica'ns si tens cotxe o no.

 

Preus i dates

 

Del divendres 3 (arribada de 10 a 11h) al diumenge 5 (sortida de 19h a 20h) d'abril. 

 

si reserves abans del del 16 març  210 euros

si reserves despres del 16 març  240 euros

 

inclou allotjament en habitacions compartides (màxim 4 persones per habitació), pensió completa (menú ovo-lacteo-vegetarià, elaborat amb productes de la zona i producció pròpia) i totes les activitats i excursions.

 

 

Per reservar plaça omple les següents dades

 

observacions

 

S'ha de portar màrfega, manteta, i/o coixí per les practiques de ioga i meditació.

 

llençols, tovalloles i manta (a la casa no n'hi ha) o bé sac de dormir.

 

si tens algún problema en l'alimentació, diga'ns-ho.

 

retiros de yoga y meditación | Tel. 658 077 914 | retirosyogaymeditacion@gmail.com | Cataluña | España